July 22, 2008

Sudah Jahat

Salam... ukhuwwah fillah...





Aku tak penah wat keje jahat camni.... actually tak lerr jahat sangat pun keje ni dan aku bukannye tak penah wat keje nih sebelum ni... huhu... tapi aku pun tak tau ape yang wat aku rase sampai camni, walaupun takde lar aku rase teruk sangat pun ape yang aku wat ni... at least, aku penuhi jugak dengan aktiviti berfaedah mengisi mase lapang yang terluang... jawab TAG ker... mengeTAG orang lain ker.... kan banyak faedahnye tu... hurm...

tadi aku ke library, kononnye nak hilangkan rase bersalah lepas membuat satu kesalahan yang tak aku sengajakan ni... sebenarnye aku ke library untuk renew due date pinjam buku je... dua minggu lepas punyela bersemangat pinjam sampai tige buah buku (tak nak bapak tebal pulak setiap satu dari buku-buku itu) lalu dengan tidak bersemangatnye aku renew satu buku jer yang aku rase paling berminat nak membacenye sampai abis... yang lagi dua tu aku pulangkan sebab tak sempat pun nak selak.... idup memang bz... jadi aku memang bz....

akhirnya aku buat keputusan lepak di lab... inilah dia yang aku buat... mengeBLOG...

tapi, kire okay arr kan... takdela aku di-consider mensia-siakan masa terluang, kan??



+++jangan ponteng kelas... kalau tak sengaja macam aku, takpe arr... =)

4 comments:

coffeeHolic said...

tidak2.. aku tak bersalah.
hehe
tak buat lagi.
len kali ponteng lagi ek.
hehe

maPieCeoFarT said...

yep... hari ni pun tak sngaje lagi... argh... tobat...! tak nak wat lagi... !!!

**cayunk puan umi woh.... huu...

aRmaDa UnGu said...

kelas pn umi ke yg u guys ponteng?
kls best tuh...
btw, salam singgah...

coffeeHolic said...

ponteng bukan sengaja
terlajak bangun
hampeh

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!