February 25, 2008

Just Blabs...

salam...
it's been a while... i stopped penning down words in here...
bz wooo... presentation... assignments... ergh...!
sbenarnye tak lar bz pown tapi serase cam bz jer, mase yg ade x penah cukop...
tapi, alhamdulillah...
aku masih mempertahankan azam untuk tidak menghantar baju pegi dobi...
wargh3...! jokin.... =)
a nice experience it was when jaja (cik kenchana chemara), me and muz gi book-reading session, kat silverfish tempoh hari... mmg an amazing experience coz dpt jumpe org2 hebat and berotak intelek mcm amir muhammad, aminuddin, ramai lagi yg dtg aritu...
mmg tergezut dpt jumpe seng tat and chui mui kart stu...
and aku bangge mengenali jaja... otak die bagus dak nih...
learning to think bout things the way she thinks...
n time book reading session tuh dlm diam2 aku pasang cita2 nak jadi org hebat macam org2 yg ader depan aku nih.. huhuhu... aminnn... =)
but first, i sure have to be good in english, and i'm tryin hard to...
speaking kongkang kongkang dgn jaja hari2 is a good start kut, i guess...
til then... gonna get goreng pisang sblum makcik tu tutop gerai...
daaaaa.... salam....

4 comments:

Anonymous said...

heee... me like ur speech... so briliant..!!
Next time say smtin bout me eh..

maverick

maPieCeoFarT said...

what shud i say bout u...??
a good and dear brother of mine..
sure you are..
hey, thanx for droppin by..
leave more comments in my posts ahead ya...
and thanx for treatin me dinner...
lurve yaa... =)

CoffeeholiC said...

wah
berdating kamu ya?

maPieCeoFarT said...

ngaaaa... baru aku terprasan komen si penggila kopi ni... huhu...

ayaikk... xde maknenye lagi dah...

nak nangis byk2 bg mate bengkak...
nak telan ubat batuk bg lalok, ngantuk n tido x bangon2...
nak nyanyi lagu 'Tiada Lagi...'

=(

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!