August 25, 2008

LenSa muRahkU beRakSi di QLatE....

Salam... ukhuwwah fillah...


Aku kembali....
Semula....
Bernafas....
Kaki kami...

Kakiku dan Ombak...

kaMi peRnaH di Sana...


aLam cantik...

LAUT = Indah...

Bila Senja Datang...

aKu berSYAHdu...

harga = tak mahal... RM199 + RM30 for 1G memory card...

lokasi belian = Low Yat

nama = KingCom Digicam (bukan KingKong tahu...)

kehebatan = camera ni 5mp jer tapi boleh up jadi 10mp... hampir standard sebuah D40X...

hasil = worth it...

komen = mari beli...!!

AKU = puas... melepas gian bergambar...

6 comments:

coffeeHolic said...

mapieceofart-

lensa jenis apapun bukan menjadi isunya,
yang penting,
orang di belakang lensa itu sendiri.

remember?
every single shot,
is perfect.
:)

maPieCeoFarT said...

yep... sahabat... org di belakang lensa itu yg jadi kebergantungan...
it's you that matters (wahh...dah macam lagu Reshmonu pulak)...
huu... perfect tu tidak lah...
tapi puas aku hari itu saja...
angan2 berhartakan SLR D80 mungkin... hanya angan2... baru...

John Melawi. said...

best tak pergi kelantan??

maPieCeoFarT said...

john melawi...
harus laa bestt...! kalau dapat ajak satu puncak ikut, best wohh...
hoho... org kelantan ramah + baik2belaka... betul.... =)

affanazami said...

betul ke kamera murah mcm tu???
nak gak beli! siap leh jadik berubah mp ni! =(

maPieCeoFarT said...

teknologi baru... tah brand ni baru kuar... made in taiwan... kalau amik close distant jer yg bleh up quality dier jadi 10mp... kalau mik gamba jauh, out juge... huhu... try lah usha lowyat... aritu ade promotion.. tapi xtau skrg ade lagi tak... =)

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!