August 11, 2009

Lelaki Idaman....?? (Ini Sebuah TAG)



Salam... ukhuwwah fillah...

Dah lama tak buat benda TAG mengeTAG ni... Sori-lah cik TashaWanie, sebab lambat me-reply TAG ni... huhu... Anyways, untuk tak menghampakan beliau, here go the answers...

Senaraikan sepuluh ciri-ciri lelaki yang menjadi idaman korang. Lepas tu tag lima orang yang korang rasa nak tag.


(Erm...I don't really feel to tag anybody after me... let it end here lah ek, cik Tasha...! ~0^_^0~


1. He has to be my dearest darling and my best friend at the same time.

2. Tak jahil soal agama.

3. Pandai jaga adab sopan and hormat orang tua.

4. Knows how to appreciate what I've done for him.

5. Sederhana (sedap mata memandang tapi kena lebih tinggi dari gua ar, beb... hehe... baru nampak protective)
6. Understanding, a good listener and advisor.

7. Seorang yang boleh buat saya ketawa.

8. Pandai memujuk kalau saya didapati merajuk (hehe...)

9. Menerima saya apa adanya.

10. Most importantly... tak merokok...


So, itu-lah dia jawabnya. Thanx to you, cik Tasha. Nanti kalau rajin TAG-lah lagi yer...
Yeddey...!

~0^_^0~

4 comments:

hanilopiplopz said...

huhu.. cik zara.. banyak blog yang dilanda tag dari tasha nihh.. ngan haku2 skali trlibat! hahaha

Affan Azami said...

(Angkat tangan)

sebab tak merokok. hehehe

Coffeeholic said...

katakan tak nak pada rokok
!yehaaaa

maPieCeoFarT said...

nida...
a'ah...tula psl, plak tu mmg dah lame lak x wat benda alah TAG ni, pe lagi, layann... hehe..

abg affan...
adakah ini satu bentuk makluman atau tawaran...? lalalaa...

coffeeholic...
kamu kata dulu, aku kata lepas itu... yeddey...!

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!