March 19, 2010

Tahun Ini Tiada Wishlist

Salam ukhuwwah fillah...


Terima kasih, Tuhan... atas kepanjangan usia ini...


And so, this is the day I am turning 22...!


Seronok sekali, walaupun sibuknya bukan kepalang saat ini, kawan-kawan tidak lupa pada hari bermakna ini, lalu bertambah memaknakan hari indah ini buat aku. Akhirnya setelah satu minggu (bukan, dua tiga minggu, malah dua tiga bulan!) yang terlampau ekstrem memenatkan ini, it all worth it. Terima kasih, semua... Tak ada kata yang boleh gambarkan rasa setelah bertambah tua setahun lagi hari ini!

Oh! Dan seperti tajuk post ini juga, aku tiada wishlist bagi hari ini. Untuk tahun ini. Doa dari keluarga tercinta, kawan-kawan, si dia yang istimewa (senyum!), dan kurniaan Tuhan dengan kesihatan, kepanjangan umur dan kesempatan yang Allah kurniakan buat aku meneruskan hidup ni, dah cukup besar ertinya buat aku.

Hey, don't mention it! Ya, aku tahu aku dah tua hari ini. Haha...!

The biggest hugs and kisses to everybody who wished me today. Sayang semua!


~0^_^0~


6 comments:

John Loo said...

Hohohoho... 22...

madmal said...

waaa... happy bufday zara!!

maPieCeoFarT said...

john: i know i'm getting older... sheeshh!! haha...

imam: TQ TQ.... nak hadiah!

madmal said...

nak hadiah ape?? ermm.. kate x de wishlist.. huhu... ;p

miszmextor said...

hye! happy belated befdei. kebetulan mine on 17/3.haha..

really like ur poem!

all d best in ur life =)

maPieCeoFarT said...

imam: xde wishlist x bermakna xnak hadiah langsung la... hehe... nak hadiah kete kamu yg slalu parking kat depan tu! =D

miszmextor: trima kasih! seronok bila dpt tahu ada org suka baca tulisan saya... =)

blog kamu byk emoticon comel... suka!

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!