April 28, 2008

TAG mengeTAG budaye kiteeee....!!




Salam... ukhuwwah fillah...

yaaaaa.... aku sukaaaaaa di TAG....!!

si penggila kopi katanya ingin bercuti...
tapi on9 jugak akhirnya....
wakakakaka..... =)

rindu kamu teman....
walaupun reply TAG ini dah agak lambat dan aku tak brapa suka nak menjawabnya, tapi aku jawab jugak lah.... demi kamu..... ('',)



  • 5 perkara anda lakukan bila anda gagal dalam sesuatu peperiksaan??


arghhhhh... aduilaaa...
aaaa... soalan apa iniii....??

aku tak penah nak bermimpi bende ni akan berlaku... arrghh.. tak nak fikir...
sebab aku akan sehabis daya upaya sekudrat tenaga alam maya akan cuba elakkan benda nih... and so far alhamdulillah... aku tak pernah gagal lagi....

but if it is meant to happen one day... aku akan menghadapi satu depresi yg keterlaluan mungkin... atau lebih similar juga dengan ape yang akan aku wat bile aku heartbroken.... itu yg dah pernah kujawab TAGnya arituh... sooo.... anyways... here are my answers....

  1. cari balik sume nota yg pernah aku buat, baca, ulangkaji, telaah, teliti.... (dan itu sudah pastilaaa menyepahkan bilik aku pada tahap kritikal peringkat ke-18...) aku akan cuba kenal pasti kesilapan yg dah aku lakukan... check balik sume nota tu dan recall ape yang aku dah jawab dalam exam.... sambil tu jerit, "APE DOSA AKUUUU..???!!"
2. elakkan diri dari orang dan semestinya rahsiakan pointer dari kawan²... kalau diorang msg pun buat bodo jer...

3. kalau mak tanye result, kate 'okeyyy'..... kalau mak tanye berape pun, jawab 'okeyyyy'...

4. tengok balik slip² result exam semester yg lepas²... at least tak lar aku rase aku ni bodo sesangat tahap gaban kuase lapan.... sambil tuh cakapcdekat diri sendiri, "pandai jugak sebenarnye aku nihh sem lepas..."kire masih ade harapan arr....

5. usha² sesape yg pernah terkate diorang terminat kat aku dulu² kala (termasok kisah cinta semasa zaman tadika...) kut² tetiba aku wat keputusan nak quit belajar, leh aku kawin trus takyah blajar lagi dahh...... yeahhhh...!!!



okeh... jajan si penggila kopi...?? kamu puas hati...??

satu kukata.... " ya.... aku gila......"



** Iqbal tak tahu aku yg maner satu...??? hurm....

5 comments:

AzizulHafiz said...

hahaha... aku suka yang no 5... god idea.. hahahaha..

maPieCeoFarT said...

eheheheh... yg tuh pulak yang die sukee.... laa..laa..laa.... =)

Coffee Holic said...

ya
aku faham benar kalau kau gagal
sebab kau belum gagal pun hampir meledak gunung berapi


jgn takut
kita tak pernah gagal

mizz u

Bahasa_jiwa said...

Apa..??

Kawin..??

Jom...ape lagi tunggu...

Hak3...

CoffeeHolic said...

kawin?
ade calon ke?
ehehe

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!