April 1, 2009

KUN FAYAKUN : Day 1

Salam... ukhuwwah fillah...


First day shoot, Selasa, 31 Januari 2009 merupakan hari permulaan buat team Kun Fayakun. Hari ni cuma perlu siapkan satu scene, so penatnya bolehlah tahan lagi. Lewat pagi mula set up di lokasi dekat Seksyen 10, start shoot pula tengah hari dan habis menjelang petang. Ja'a yang meng-handle kamera dan dibantu si Kamil. Dua² mereka ni memang tulang belakang kami. Thanx juga kepada semua yang datang menolong - Attar, Lewan... siapa lagi, yup? Aduhh... tak recall pulak... But thanks sesangat semuanya... Dekat set, aku orang yang paling concern dengan kebajikan semua - crew, talent dan helper. Jadi produser merangkap PM, beginilah... Selain pening kepala hotak memikir hal surat menyurat, aku sibuk kira mengira duit, pinjam meminjam itu ini, ke sana sini, macam²-lah. Tapi, penatnya baru bermula secebis saja pada hari pertama ni. Hari kedua, esok... Schedule memang pack, jadi memang kami bersedia untuk all out sehabisnya. Semoga dijauhi daripada sebarang masalah-lah. Amiinnn...


Ready for take...

Camera roll....
Aksi!
And cuttt........

And ayat yang paling heaven untuk didengari semasa shoot --> It's a wrap...!!!



:: Seronok gak sekali sekala layan lagu jiwang sambil naik kereta ramai²... Azlee + Ja'a + Tompel (kereta-mu terbaik!! thanx a lot...) + E'e memang gilaa...!! Hahaha... Dah lama tak gila² macam tadi... Mkasih jugak kat Aswunk, Ja'a and Kamil yang willing untuk tolong kitorang sampai selesai abis shooting Kunfayakun ni nanti... Thanx tidak terhingga, kalian... Love y'all lah...!! mWahh²...! ::

5 comments:

fyra said...

hehehe :)

teringin nak ikot...

tapi takpela...

wat lek lok tau....

semoga berjayeeee !!!!!

fyra said...

mesti besg gilew :)

Ikhares said...

the best of luck for all of u ya.. :)

Affan Azami said...

i hope ure having fun during the shoot, wahai cik PM!

maPieCeoFarT said...

fyra...
tu lah, org ajak ikut xmo pule... hehe... thanx for da wish...

ikhares...
yep... thanx²... =)

abg affan...
thanx... skt kepala lah... hahahh... oh, yes... so REAL fun... i'll write more in coming post... huhu...

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!