April 11, 2010

Sedang Baca Ini

Salam ukhuwwah fillah...

Belian dari malam Frinjan Kampus Krawl yang lalu. Suka amat, mahu baca berkali kali kali kali lagi.


Belum baca tapi akan di-baca sedikit masa lagi



Sudah baca tapi mahu baca lagi lagi dan lagi sampai seratus kali



Akan, sedang dan masih baca



Paling dicari dan sudah jumpa lalu sedang baca


Selain aktiviti membaca yang aku lakukan di mana-mana ini; di rumah semestinya, di tepi jalan, di bangku shopping complex sambil menunggu masa tayangan di panggung wayang, di hentian bas, di dalam bas dan di dalam kelas, sempat ber-libur bersama kawan-kawan baik yang sudah lama tak jumpa. Selepas di Kedai Kopi, berangkat ke Bukit Tinggi menonton How to Train Your Dragon. Aku jarang-jarang suka apa-apa animasi di layar perak, tapi kali ini berbeza. Review di entri lain kali ya.



** Kalau ada sesiapa yang terlihat soft toys Toothless si naga comel ni dijual di mana-mana, sila beritahu aku dengan kadar segera ya. Aku suka dia. Suka benar-benar suka.

5 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

erm... macam best jer sume buku2 ni! nak!!!

John Loo said...

"like (thumbs up)" XD

maPieCeoFarT said...

buku-2 mcm ni banyak jual kat diorang punye events, dik... there's frinjan, and ada lagi kalau penah dengar ada MASKARA, bisik's, sindiket sol-jah, they usually sell this kind of book... lagi senang kalau rajin pergi sendiri kat silverfish bookstore in bangsar... byk buku yg rare ada jual kat situ... =)

maPieCeoFarT said...

john: i got four thumbs up for this (including jari kaki sekali) haha...

what do people call jari ibu for kaki, btw? ngee... ~

John Loo said...

big toe XD

Get a Cursor! ZingerBug.com - Comments, glitter graphics, cursors, and more!